Αντικόφτης ταχύτητας SPEEDFUN Furious Evo easy+ κατάλληλος για τους Bosch κινητήρες με Smart System

Αντικόφτης ταχύτητας SPEEDFUN Furious Evo easy+ κατάλληλος για τους Bosch κινητήρες με Smart System

Κατασκευαστής: SPEEDFUN
Κωδικός Προϊόντος: 01-10233
149,00€

Αντικόφτης ταχύτητας SPEEDFUN Furious Evo easy+ κατάλληλος για τους Bosch κινητήρες με Smart System

 

 

Το SpeedFun Furious Evo easy + είναι ένας αντικόφτης για ebike εξοπλισμένο με κινητήρα Bosch Smart System που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τον κόφτη ταχύτητας των 25 km/h.

Αυτή η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για κινητήρες Bosch Smart System από το 2022 και μετά που χρησιμοποιούνται κυρίως από τους κατασκευστές ποδηλάτων Cube, Focus, Riese & Muller, Haibike, Ghost, Bulls και πολλούς άλλους, ανεξάρτητα από την οθόνη ή το χειριστήριο του τιμονιού που είναι εξοπλισμένα.

Η λειτουργία του αντικόφτη Furious Evo για το Bosch Smart System είναι να μεταβάλλει ηλεκτρονικά την ταχύτητα περιστροφής του πίσω τροχού και να δηλώνει στον κινητήρα ταχύτητα πάντα μικρότερη των 25 KmH έτσι ώστε ο κινητήρας να μένει ενεργός ανεξάρτητα από την ταχύτητα του ποδηλάτου.

Αυτή η συσκευή απελευθέρωσης ταχύτητας είναι συμβατή με κινητήρες Bosch Smart System (Active Line, Active Line Plus, Performance Line, Performance Line CX, Performance Line CX Race Limited Edition) από το 2022 και μετά, εξοπλισμένο με CompactTube 400, PowerTube 500, PowerTube 625, PowerTube 625 και PowerTube 750 και Led Remote Control (συμβατό και με ηλεκτρικά ποδήλατα εξοπλισμένα με χειριστήριο LED Remote + Kiox 300 ή Intuvia 100).

Όταν η συσκευή είναι ενεργή, η οθόνη θα εμφανίζει την ακριβή ταχύτητα μέχρι το όριο των 20 KmH περίπου, πέρα από το οποίο θα εμφανίζεται πάντα μια ταχύτητα κάτω των 25 KmH.

Το SpeedFun Furious Evo παρέχεται έτοιμο προς χρήση, plug and go και λειτουργεί μόνιμα. Μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα χάρη στις συμβατές υποδοχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αυτή η συσκευή δεν είναι συμβατή με ηλεκτρικά ποδήλατα εξοπλισμένα με μαγνήτη συνδεδεμένο στη βαλβίδα (Bosch Rim Magnet).

Instructions for installation and use of Furious Evo for Bosch Smart System​

 

Μόλις εγκατασταθεί η συσκευή απελεύθερωσης ταχύτητας SpeedFun, το ηλεκτρικό ποδήλατο, που υπερβαίνει το όριο των 25 kmH, αντιμετωπίζεται ως μοτοποδήλατο και ως εκ τούτου, εάν κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους, απαιτεί έγκριση-εγγραφή από το υπουργείο μεταφορών, υπόκειται σε πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και ασφαλιστικής κάλυψης, πρέπει να έχει πινακίδα κυκλοφορίας, να μην μπορεί να κυκλοφορεί σε ποδηλατόδρομους και ο οδηγός υποχρεούται να έχει άδεια οδήγησης και να χρησιμοποιεί κράνος. Ο κατασκευαστής του συστήματος απελευθέρωσης ταχύτητας δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί σε ποδήλατα με υποβοήθηση στα οποία είναι τοποθετημένη η συσκευή, καθώς και άμεση ή έμμεση ζημιά σε άτομα ή πράγματα.
Η SpeedFun – Phase B snc απορρίπτει κάθε ευθύνη για τυχόν ανωμαλίες που προκαλούνται από τις άμυνες κατά του συντονισμού που θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν οι κατασκευαστές του κινητήρα.
Λάβετε υπόψη ότι η τροποποίηση του ποδηλάτου σας μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του κατασκευαστή.