Πληροφορίες

Συμβουλές Διατροφής

Σύνθετη Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -
Συμβουλές Διατροφής
Tips για τον Μαραθώνιο από την ProAction
 
Η 13η Νοεμβρίου πλησιάζει και είμαστε σίγουροι ότι έχετε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την κλασσική Μαραθώνια διαδρομή. Τώρα που σιγά σιγά ολοκληρώνετε τις προπονήσεις μην αμελήσετε τις ανάγκες του οργανισμού σας.
Τις τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα ο οργανισμός χρειάζεται υψηλές ποσότητες υδατανθράκων για να έχει γεμάτα αποθέματα γλυκογόνου. Το MALTO DEX, είναι ένα συμπλήρωμα από 100% καθαρή μαλτοδεξτρίνη (σύμπλεγμα υδατανθράκων) που θα βοηθήσει να αποθηκεύσουν οι μυς σας την μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα υδατανθράκων, που θα χρειαστείτε για τον αγώνα.
Μισή ώρα πριν τον αγώνα μην ξεχάσετε να πάρετε CARBO PLUS, το οποίο περιέχει 72% μαλτοδεξτρίνη, BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας), αργινίνη και καρνιτίνη, και θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για να ξεκινήσετε την απαιτητική αυτή διαδρομή. Καλό είναι τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας να συνδυάζονται με υδατάνθρακες. Οι μονοδόσεις του CARBO SPRINT GEL, που περιέχουν υδατάνθρακες και σάκχαρα (φρουκτόζη και γλυκόζη) θα σας δώσουν άμεσα διαθέσιμη ενέργεια.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο στόχος πρέπει να είναι η επαρκής ενυδάτωση καθώς και η διατήρηση των σταθερών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Με το ισοτονικό MINERAL PLUS συμπληρώνουμε τα μεταλλικά άλατα που χάνουμε με τον ιδρώτα. Για να διατηρήσετε σταθερή τη γλυκόζη στο αίμα ενδείκνυται η κατανάλωση υδατανθράκων ανα μία ώρα. Ένας συνδυασμός από CARBO SPRINT GEL και FRUIT BARs (με 40% φρούτα) αποτελεί ιδανική επιλογή.
Μισή ώρα πριν τον τερματισμό ήρθε η στιγμή για το CARBO SPRINT VOLATA. Ένα συμπλήρωμα που απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό και μας δίνει άμεσα την απαιτούμενη ώθηση για τα τελευταία χιλιόμετρα. Το CARBO SPRINT VOLATA περιέχει υδατάνθρακες, βιταμίνες, καφεΐνη για τόνωση και L-καρνιτίνη, μία ουσία που βοηθά τον οργανισμό να παράξει ενέργεια από την αποθήκη λίπους.
Αφού τερματίσετε μην ξεχάσετε ότι η αποθεραπεία είναι το ίδιο βασική με την προετοιμασία. Το σώμα μας έχει ανάγκη να αναρρώσει και να ετοιμαστεί για τις επόμενες προκλήσεις λαμβάνοντας τα απαραίτητα αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά. Μέσα σε μισή ώρα από τον τερματισμό σας μην ξεχάσετε να πάρετε R-PRO. Το R-PRO είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, μεταλλικά άλατα και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Σε κάθε περίπτωση το βασικό είναι να απολαύσετε τη διαδρομή και να τερματίσετε υγιείς. Μην ξεχνάτε να ακούτε το σώμα σας και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.