Εγγυήσεις Προϊόντων

Για όλες τις περιπτώσεις εγγύησεων, επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας από όπου αγοράσατε το προϊόν.

 

CUBE


Το ποδήλατό σας CUBE είναι εγγυημένο ότι δεν έχει κατασκευαστικά ελαττώματα για 2 χρόνια με ισχύ από την ημερομηνία πώλησης. Επιπλέον, παρέχουμε στους πελάτες μας την ακόλουθη εγγύηση σε περίπτωση θραύσης του πλαισίου εκτός της νόμιμης περιόδου εγγύησης ως εξής:

Όλα τα πλαίσια και τα πιρούνια χωρίς ανάρτηση από το έτος 2012 και μετά, έχουν εγγύηση από την ημερομηνία πώλησης από τον Cube dealer Ελλάδος :

 • Αλουμίνιο: 6 χρόνια εγγύηση
 • Ανθρακονήματα, αλουμίνιο-ανθρακόνημα: 3 χρόνια εγγύηση

Εάν συμβεί κάποιο σπάσιμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (από την ημερομηνία πώλησης) που οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα, θα αντικαταστήσουμε το είδος με το ίδιο ή παρόμοιο. Αυτή η εγγύηση ισχύει μόνο για το πλαίσιο. Το κόστος των εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του πλαισίου το επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:


Αυτή η εκτεταμένη εγγύηση δεν ισχύει για τα μοντέλα Fritzz, Hanzz και Two15, για όλα τα "Dirt Bikes". Εδώ ισχύει η 2ετής περιορισμένη εγγύηση. Από την εγγύηση εξαιρούνται όλες οι μορφές ζημιάς που οφείλονται σε ακατάλληλη χρήση ή χρήση που δεν είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και όλα τα ελαττώματα λόγω κανονικής φθοράς. Εργασίες τροποποίησης εκτός της νόμιμης περιόδου εγγύησης (2 έτη) δεν εκτελούνται από εμάς δωρεάν ή επιστρέφονται. Όσον αφορά ορισμένες κατηγορίες εξαρτημάτων ( πιρούνια ROCK SHOX, εκτροχιαστές SRAM...), η Cube διατηρεί το δικαίωμα να ανακατευθύνει τον λιανοπωλητή και την διεκδικούμενη εγγύηση σε αντιπρόσωπο του κατασκευαστή. Η αποδοχή της εγγύησης ενός εξαρτήματος ή σε ολόκληρο το προϊόν δεν ανανεώνει την περίοδο κάλυψης: η προθεσμία παραμένει αμετάβλητη από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ BOSCH:


Η περίοδος εγγύησης είναι 24 μήνες. Η περίοδος εγγύησης ξεκινά με την πώληση του e-bike στον τελικό πελάτη, έως 48 μήνες κατ' ανώτατο όριο από την ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας. Όταν ο τελικός πελάτης χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ποδήλατο για εμπορικούς σκοπούς (π.χ. εταιρείες ενοικίασης, υπηρεσίες ταχυμεταφορών), η περίοδος εγγύησης είναι 12 μήνες.

 

Εγγύηση μπαταρίας e-bike Bosch:


Η Bosch εγγυάται, εντός της περιόδου εγγύησης, ότι η μπαταρία θα κρατήσει τουλάχιστον το 70% (για μπαταρίες 300Wh) ή το 60% (για μπαταρίες 400Wh, 500Wh, 625Wh, 750Wh) της ονομαστικής χωρητικότητας. Η περίοδος εγγύησης είναι όποιο από τα παρακάτω προκύψει πρώτο:
Έως 24 μήνες από την ημερομηνία πώλησης στον τελικό πελάτη ή
Έως 500 πλήρεις κύκλους φόρτισης

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ.


Προσφέρουμε σε εσάς και τον πελάτη σας μια υπηρεσία CCR (Υπηρεσία αντικατάστασης σύγκρουσης CUBE) = υπηρεσία ανταλλαγής για κατεστραμμένα πλαίσια από ανθρακονήματα και πιρούνια από ανθρακονήματα. Αυτή η υπηρεσία προορίζεται να παρέχει μια απλή και οικονομική υπηρεσία αντικατάστασης για τον πελάτη σας μετά από μια σύγκρουση που οδήγησε σε ζημιά στο πλαίσιο από ανθρακονήματα/πιρούνια από ανθρακονήματα.

 

LOMBARDO

 

Ο κατασκευαστής απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος σε πρόσωπα ή ζημιές σε αντικείμενα που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση του οχήματος.

 

Η Lombardo μπορεί να αντικαταστήσει ή/και να επισκευάσει δωρεάν, τα άχρηστα και αναποτελεσματικά εξαρτήματα (ή ολόκληρο το προϊόν), κατόπιν γραπτού αιτήματος του αντιπροσώπου όπου έχει αγοραστεί το ποδήλατο. Κάθε αίτημα προς τον λιανοπωλητή πρέπει να συνοδεύεται από την επίδειξη της απόδειξης, διαφορετικά η αξίωση εγγύησης θα είναι άκυρη.

 

Η αποδοχή της εγγύησης ενός εξαρτήματος ή σε ολόκληρο το προϊόν δεν ανανεώνει την περίοδο κάλυψης η οποία είναι 2 χρόνια: η προθεσμία παραμένει αμετάβλητη από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη.

Η αποδοχή της εγγύησης ενός εξαρτήματος ή σε ολόκληρο το προϊόν δεν ανανεώνει την περίοδο κάλυψης η οποία είναι 1 χρόνος για τα ηλεκτρικά ποδήλατα: η προθεσμία παραμένει αμετάβλητη από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη.

Όσον αφορά ορισμένες κατηγορίες εξαρτημάτων ( πιρούνια ROCK SHOX, εκτροχιαστές SRAM...), η Lombardo διατηρεί το δικαίωμα να ανακατευθύνει τον λιανοπωλητή και την διεκδικούμενη εγγύηση σε αντιπρόσωπο του κατασκευαστή.

 

Τα ακόλουθα εξαρτήματα δεν καλύπτονται από εγγύηση επειδή υπόκεινται σε φθορά: φρένα, ντίζες, θήκες, φώτα, χειρολαβές, πεντάλ, αλυσίδες, τροχοί, αυτοκόλλητα, ελαστικά, σαμπρέλες, βαλβίδες. Εξαίρεση σε αυτό θα μπορούσαν να είναι όλες εκείνες οι περιπτώσεις που οφείλονται σαφώς σε κατασκευαστικά ή/και ελαττώματα του υλικού.

 

Η εγγύηση θα είναι άκυρη στις ακόλουθες περιπτώσεις: αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων, διαπραγμάτευση και ανταλλαγή μεταξύ ιδιωτών, αγορά προϊόντων από μη εξουσιοδοτημένα κέντρα, η φυσική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας (σε περίπτωση ηλεκτρικού ποδηλάτου), η χρήση εξωτερικών εξαρτημάτων (π.χ. μονάδες ελέγχου, αντικόφτες για ηλεκτρικά ποδήλατα), δομικές αλλαγές και λειτουργικές και αισθητικές τροποποιήσεις, επισκευή, αντικατάσταση ή αποσυναρμολόγηση χωρίς την επίβλεψη ενός λιανοπωλητή Lombardo ή την έγκριση της Cicli Lombardo S.p.A., τη χρήση του προϊόντος πέρα ​​από τις κανονικές συνθήκες, απροσεξία του χρήστη κατά την αποθήκευση και τη συνήθη συντήρηση του προϊόντος.

 

Το ποδήλατο δεν καλύπτεται από εγγύηση στις ακόλουθες περιπτώσεις: ζημιές που προκύπτουν από ατυχήματα ή αμέλεια, συντήρηση λόγω φθοράς, εκτός από εκείνες τις περιπτώσεις που οφείλονται σαφώς σε ελαττώματα κατασκευής ή/και συναρμολόγησης, όλες οι περιπτώσεις θορύβου, τρέμουλου και φθοράς που δεν επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του προϊόντος και την οδήγηση.

 Όταν ο τελικός πελάτης χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ποδήλατο για εμπορικούς σκοπούς (π.χ. εταιρείες ενοικίασης, υπηρεσίες ταχυμεταφορών), η περίοδος εγγύησης είναι 6 μήνες.

 

 

ICONE - THE ONE

 

 • ΕΓΓΥΗΣΗ 24 ΜΗΝΩΝ σε όλα τα μηχανικά, ποδηλατικά και ηλεκτρικά μέρη.
 • 6 ΜΗΝΕΣ για την μπαταρία

 

Από την εγγύηση εξαιρούνται: 

 • Όλα τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε κανονική φθορά (για παράδειγμα, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, φρένα, χειρολαβές, ελαστικά και άλλα παρόμοια μέρη).
 • Βλάβες που προκαλούνται από ακατάλληλη συσκευασία του χρήστη, ατυχήματα ή φυσικά αίτια, όπως πλημμύρες και πυρκαγιές κ.λπ.
 • Βλάβες που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή αξεσουάρ που δεν υποδεικνύονται για το συγκεκριμένο μοντέλο.
 • Ζημιές που προκαλούνται από την εγκατάσταση εξαρτημάτων.
 • Ζημιά από σύγκρουση.
 • Οποιαδήποτε άλλη ζημιά και σε εξαρτήματα που καλύπτονται από την εγγύηση όταν προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση.
 • Οποιαδήποτε άλλη ζημιά που προκαλείται από φθορά εξαιρείται από την εγγύηση.
 • Σε περίπτωση ελαττώματος, πρέπει να παρέχονται τα ακόλουθα: πλήρης συσκευασία, προϊόν, όλα τα αξεσουάρ, τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς.